4 d’abril del 2019

Convocatòria extraordinària per formar part de la borsa de treball

Per oficial/a de 1a, cuiner/a (D1) i ajudant/a de cuina-netejador/a (D2)



S'ha publicat la Resolució per la qual s'obre la convocatòria extraordinària 11/2019 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal laboral de les categories professionals d'oficial/a de 1a, cuiner/a (D1) i ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) en tots els àmbits geogràfics on es troben ubicades les llars d'infants del Departament d'Educació.

Termini de presentació de sol·licituds i la documentació justificativa de requisits i mèrits: del 5 d'abril de 2019 i, com a mínim, fins el 24 d'abril de 2019.

La sol·licitud de participació a la borsa de treball s'ha de formalitzar per Internet a través del web de l'aspirant. Finalitzada la tramitació, es pot imprimir el full resum de la sol·licitud, que ja es considera registrada i presentada davant l'Administració.

Cal presentar al registre dels serveis territorials del Departament d'Educació o del Consorci d'Educació de Barcelona, demanat com a àrea de gestió, el document imprès que es genera a través de l'aplicació informàtica, on s'especifica la documentació justificativa dels requisits al·legats a la sol·licitud, durant el termini de presentació de sol·licituds.